Pian della Bandina is uitermate geschikt voor een “Corona-proof” vakantie. Omdat Pian della Bandina midden in de bossen ligt en onze eerste buren op 500 meter wonen, hebben we hier alleen te zorgen voor voldoende maatregelen voor onszelf en onze gasten. Op ons complex zijn er voor iedereen ruim voldoende mogelijkheden om voldoende afstand van elkaar te houden. Zo hebben we in 2020 tussen de terrassen van de appartementen een afscheiding aangebracht van open schermen met natuurlijke beplanting. De tuin is groot genoeg om voor iedereen een comfortabel plekje te vinden op voldoende afstand van andere gasten. Rondom ons grote zwembad hebben we aparte hoekjes gecreëerd om voldoende afstand te kunnen houden. Ons terras en poolhouse zijn zo groot dat er voor al onze gasten een plekje is met de mogelijkheid om voldoende afstand te houden.
Verder hebben we ontsmettende handreiniger staan en maken we onze appartementen grondig schoon met desinfecterende reinigingsmiddelen.
In de zomer van 2020 waren de winkels, barretjes en restaurants in de omgeving gewoon open. In Città della Pieve hadden de restaurants een prachtige oplossing: elke avond na 19:30 uur werd de hoofdstraat afgesloten voor auto’s. De parkeerplekken werden vervolgens door de restaurants in de straat vol gezet met tafels en stoelen. Zo werden er extra mogelijkheden gecreëerd om veilig en met voldoende afstand te dineren. Een heel fijn bijkomend voordeel was dat je buiten bij een ondergaande zon zat te dineren in een middeleeuws straatje.

Betalingsvoorwaarden
Vanwege de periode waar we momenteel in leven hebben we onze betalingsvoorwaarden aangepast. Voor 2021 hebben we de aanbetaling verlaagt naar 20% van de huurkosten. De overige 80% hoeft pas voldaan te worden uiterlijk 4 weken voor de aankomstdatum. 
Bij boeking binnen 4 weken voor aankomst dient u de gehele som direct te voldoen. Als het in de week voor de aankomstdatum vanwege code rood niet mogelijk is om naar Pian della Bandina te reizen vanwege gesloten landsgrenzen betalen we het volledige betaalde bedrag terug. Of de betaling mag worden gebruikt voor een vakantie bij ons op een ander moment.