Wij zijn Liesbeth en Guido Koenen en zijn samen met onze kinderen Mandy en Tara en de vader van Liesbeth, Johan Rakhorst, de uitdaging aangegaan om dit prachtige appartementencomplex in Umbrië over te nemen.
Sinds April 2015 zijn wij de beheerders van dit mooie complex.

 

Dromen over Italie
Jarenlang was het een droom van ons om in Italië iets voor ons zelf te beginnen. Wij hebben meerdere complexen bezocht van Nederlandse eigenaren, veel met hen gesproken over het leven in Italië, meerdere beschikbare complexen bezocht tijdens onze vakanties, maar helaas zat er nooit de juiste tussen. Totdat Pian della Bandina voorbij kwam. Vanaf dat moment hebben wij niet geaarzeld en de stap genomen om samen met onze kinderen naar Italië te verhuizen.


Uw Gastvrouw Liesbeth
Liesbeth (1967) is met haar jarenlange horeca achtergrond een uitstekende gastvrouw. Daarnaast werkt zij ook als persoonlijk coach en counselor voor mensen met een burn-out, stress gerelateerde klachten, pubers en volwassenen met ADHD en ADD, relatietherapie en gezinstherapie. In het voor en naseizoen kunt u tijdens uw verblijf een sessie bij haar boeken. Voor meer informatie kunt u het beste mailen naar: liesbeth@piandellabandina.nl 

 

Uw Gastheer Guido
Guido (1969) komt uit het bedrijfsleven en heeft jarenlang gewerkt als accountmanager voor een Italiaans bedrijf met een vestiging in Nederland van decoratief hpl plaatmaterialen. Het was al jaren zijn grote droom om voor zichzelf te beginnen en heeft in 2015 deze stap gemaakt. Guido heeft enige jaren geleden zijn MBA gehaald en zal tijdens het voor- en naseizoen bedrijven spiegelen en ondersteunen in de  vraagstukken die veel bedrijven hebben en mee worstelen. Dit in nauwe samenwerking met Liesbeth omdat de mens ook centraal moet staan. Voor meer informatie kunt u het beste mailen naar: info@piandellabandina.nl

 

Johan Rakhorst
Johan Rakhorst (1940), vader van Liesbeth, is gepensioneerd hovenier maar kan zijn beroep niet los laten. Na het overlijden van zijn vrouw had hij de wens om naar het buitenland te vertrekken en gaf dan ook onmiddellijk aan met zijn dochter mee te willen toen zij deze plannen ontvouwde. 
Johan onderhoudt het terrein van Pian della Bandina. De biologische moestuin van 1200m2 en bloementuin zijn zijn trots. Hij zorgt ervoor dat wij biologisch geteelde groenten en fruit kunnen eten. 

 

Mandy & Tara
De tweeling Mandy en Tara (2003) zitten op school in Monteleone d'Orvieto, maar zijn in de zomermaanden vrij zodat zij ook met andere kinderen kunnen spelen. Zij vinden het leuk om nieuwe gasten te ontvangen en zullen u ook verwelkomen als u het pad oprijdt.

 

Rocco & Milo
Rocco is onze hond. Hij is een kruising van een Labrador en een kat. Rocco heeft zijn eerste levensjaar in een kooi door moeten brengen. Wij hebben hem overgenomen en hier heeft hij de hemel op aarde gevonden. Hij is superlief en zachtaardig van karakter en de mascotte van alle gasten.

Milo is een achtergelaten jachthond. Een Segugio Italiano. Wij hebben hem op ons terrein gevonden. Helemaal verzwakt en meer dood dan levend. We hebben hem opgenomen in ons gezin en daar heeft hij nu zijn plaatsje gevonden. MiLo is een vervoeging van MIrakoLO, ofwel een wonder.


Wij kijken er enorm naar uit om u op Pian della Bandina te ontvangen en hopen dat wij u een perfecte vakantie kunnen bezorgen.

Het is onze missie u het gevoel te geven dat u bij ons thuis bent.
Dat alles mag, maar niets hoeft en er geen druk is, maar rust, mooi weer, fijn gezelschap en lekker eten.
    
Tot ziens op Pian della Bandina!

 

Wie wij zijn