Snelweg A1:

Komt u met de (huur)auto en rijdt u tussen Bologna en Firenze dan kunt u gebruik maken van de nieuwe snelweg. Dit scheelt heel veel geslinger en gaat veel sneller. 

Om deze nieuwe weg te volgen dient u de borden met “Firenze DIRETTISSIMA” te volgen.

 

Routebeschrijving:

Voor het gebruik van navigatiesystemen / GPS. Het is aan te bevelen om als straatadres Vocabolo Fargneta in te tikken. Dit is het begin van de weg waaraan wij wonen. Daarna de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze onverharde weg is 2,8km lang.

Type vooral NIET Vocabolo Posasso 26 in. Dit is wel ons officiële adres, maar dan sta je circa 15km verderop. 

De exacte coordinaten zijn N 42 ; 57’ 1,2528”  E 12; 2’ 52,0044”.

 

Komende vanuit de richting van Firenze:

Neem vanaf de snelweg A1 de afrit “Chiusi / Chianciano Terme”. Vanaf deze afrit volgt u de borden “Chiusi" en later “Città della Pieve”. Als u de bebouwde kom van Città della Pieve heeft bereikt volgt u de borden richting Orvieto. U rijdt dan langs de stadsmuren om het centrum heen. U zit dan op de SR71 of SS71. Deze weg volgt u tot kilometer bord 73, daarna kunt u linksaf de onverharde weg op naar ons complex. Daarna de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze onverharde weg is 2,8km lang.

 

Komende vanuit de richting van Rome:

Neem vanaf de snelweg A1 de afrit “Fabro”. Na de tolpoortjes gaat u linksaf richting Fabro Scalo. Op de rotonde gaat u links af en volgt u de bordjes Città della Pieve. Deze weg blijft u volgen. Op de SR71 of SS71 gaat u bij hectometerpaaltje 72,8 rechtsaf de onverharde weg op. Daarna de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze onverharde weg is 2,8km lang.

 

Komende vanuit Perugia:

Vanuit Perugia volg je de SS220 richting Città della Pieve. Aan het einde van deze weg is een rare T-splitsing waar jullie linksaf gaan. Je zit dan op de SR71 of SS71. Deze weg volgt u tot kilometer bord 73, daarna kunt u linksaf de onverharde weg op naar ons complex. Daarna de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze onverharde weg is 2,8km lang.

Routebeschrijving