thema avonden

Bij goed weer en voldoende animo organiseren wij thema avonden. Geheel in Italiaanse stijl met lange tafels met goed gezelschap, een wijntje en lekker eten.

 

In het hoogseizoen organiseren wij op de Zaterdagavond een aankomst menu. Vanaf 2018 zullen we dit gaan doen met een Italiaanse kok die een heerlijk menu op tafel zet. U kunt na uw reis heerlijk aanschuiven en genieten.

BBQ avond. Een klassieker. Wij organiseren de BBQ en verzorgen het vlees, salades en dessert. De gasten mogen zelf ook actief meedoen om te zorgen dat het vlees wordt bereid.

Pizza avond. Ook hier moet je als gast zelf aan de slag. Wij zorgen voor het deeg en de toppings, maar je moet zelf het deeg uitrollen en de bodem beleggen. Daarna zorgen wij dat deze in de pizzaoven op 450 graden wordt afgebakken. Zie ook het filmpje wat door een van onze gasten is gemaakt.

 

Eens in de week gaan we bij een lokaal restaurant te genieten van een vijf-gangen diner op geheel Umbrische wijze. Hier kunt u genieten van de heerlijke Umbrische keuken. De passie en liefde van de Chef komt op het bord en wordt vergezeld van heerlijke lokale wijnen.

Op vrijdag hebben we het voorrecht om bij onze buren van Pomario te mogen genieten van hun passie voor wijnen. Dit is echt een van de mooiste wijnboederijen van Italië. Aansluitend aan de rondleiding krijgt u een driegangenlunch waarbij u de biologische wijnen gaat drinken die zij maken.