Wilt u lekker met uw kinderen op vakantie? Zit u nog niet vast aan de schoolvakanties omdat de kinderen nog niet naar school hoeven? En wilt u toch even tijd voor u zelf hebben? Het kan nu allemaal bij Pian della Bandina! Speciaal voor jonge gezinnen bieden wij nu het “bambini arrangement” aan. In de maanden april, mei, juni en september.

Het arrangement is gratis en bestaat uit:
* 2 x per week een opvangochtend voor uw kinderen met een leuk programma vol speelplezier. De ouders kunnen dan even lekker tijd voor zichzelf vrij maken.
* Gratis babypakket bestaande uit: babybed, linnengoed, kinderstoel, badje en kinderservies.
* Een ondiep zwembadje voor de appartementen waar de kleintjes lekker kunnen spelen.
* En er is allerlei speelgoed aanwezig.

Tijdens de opvangochtend zal Kim uw kinderen opvangen en diverse activiteiten ondernemen. Afhankelijk van het weer, de groep en de leeftijden van de kinderen zullen deze ochtenden ingevuld worden. U, als ouders, kunt dan even een paar uur voor uzelf invullen. Bijvoorbeeld: uitslapen, even op een terras neerstrijken in Città della Pieve of een ander prachtig dorpje in de omgeving. Ongestoord een boek lezen. Enz, enz.

Dus zijn jullie toe aan een vakantie waarin jullie allemaal lekker kunnen ontspannen? Reserveer dan snel een appartement met dit arrangement voor april, mei, juni of september.

Als u gebruik wilt maken van dit arrangement, dit graag bij het reserveren te vermelden.