Afstand:
Vanuit Utrecht is de afstand naar Pian della Bandina ongeveer 1450 km.

Navigatiesysteem:
Als u Google Maps gebruikt, kunt u Pian della Bandina opzoeken en de opgegeven route volgen tot onze deur.
Voor het gebruik van navigatiesystemen is het aan te bevelen om als straatadres Vocabolo Fargneta in te tikken. Dit is het begin van de weg waaraan wij wonen. Daarna de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze grindweg is 2,8km lang.
Type vooral NIET Vocabolo Posasso 26 in. Dit is wel ons officiële adres, maar dan kom je ergens anders uit. 

De exacte coördinaten zijn: 42°57’02.6″N 12°02’52.7″E

Komende vanuit de richting van Firenze:
Neem vanaf de snelweg A1 de afrit “Chiusi / Chianciano Terme”. Vanaf deze afrit volgt u de borden “Chiusi” en later “Città della Pieve”. Als u de bebouwde kom van Città della Pieve heeft bereikt volgt u de borden richting Orvieto. U rijdt dan langs de stadsmuren om het centrum heen. U zit dan op de SR71 of SS71. Deze weg volgt u tot kilometer bord 73. Daarna gaat u linksaf het grindpad op naar ons complex. Vervolgens de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze grindweg is 2,8 km lang.

Komende vanuit de richting van Rome:
Neem vanaf de snelweg A1 de afrit “Fabro”. Na de tolpoortjes gaat u linksaf richting Fabro Scalo. (Uw navigatiesysteem zal waarschijnlijk aangeven dat u voor Fabro Scalo al naar links moet op de SR54 of SS54. Deze route is 1 minuut sneller maar minder comfortabel). Op de rotonde in Fabro Scalo gaat u links af en volgt u de bordjes Città della Pieve. U zit dan op de SR71 of SS71. Deze weg volgt u tot hectometerpaaltje 72,8. Daarna gaat u rechtsaf het grindpad op naar ons complex. Vervolgens de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze grindweg is 2,8 km lang.

Komende vanuit Perugia:
Neem vanaf Perugia de SS220 richting Città della Pieve. Aan het einde van de SS220 is een rare T-splitsing waar u linksaf gaat. U zit dan op de SR71 of SS71. Deze weg volgt u tot kilometer bord 73. Daarna gaat u linksaf het grindpad op naar ons complex. Vervolgens de bordjes Pian della Bandina volgen tot aan het einde van de weg. Deze grindweg is 2,8 km lang.